LSIS CO

ls_new_logo_3

LSIS е водещ корейски доставчик за цялостни решения за енергийни системи / автоматизации, решения за интелигентни мрежи, зелени решения за автомобили и фотоволтаични системи. Компанията бързо се разширявава в световен мащаб, предлагайки на клиентите си екологично чисти „зелени“ иновации с най-високо качество.

От прехвърлянето на промишленитe предприятия на LG Group в собствеността на LS Group през 2005 г., LSIS непрекъснато предоставя нови иновативни продукти и решения.

Нашите нови дейности включват: система за предаване на ток с високо напрежение, смарт мрежови решения, като например модерна измервателна инфраструктура и система за енергийно управление, както и електрически ключови компоненти за превозни средства като EV-Relay и PCUs,. Също така, утвърждавайки се като първата фотоволтаична компания в Корея, LSIS е разработила първия PV модул, доказано устойчив на висока влажност, който може да бъде инсталиран на повърхността на водата. Не е необходимо да споменаваме, че чрез предоставяне на иновативни екосъобразни компоненти, продукти и решения, LSIS допринася в световен мащаб за намаляването на въглеродния отпечатък.

Импулс зад настоящия ни успех е нашата загриженост за „3 P“ или - хора, продукти и процеси, превръщайки LSIS в световно известна компания. Ние силно вярваме, че непрекъснатият стремеж за подобрение на „3Ps“, ще направи LSIS една от най-иновативните компании в света и се радваме да Ви информираме, че LSIS е призната от Thomson-Reuters като водещ световен източник на „интелигентна“ информация и най-доверена новинарска организация за 2011 година в класацията - Топ 100 Глобални иноватори. Само 4 корпорации в Корея споделят тази чест и непрестанният стремеж на LSIS за високи научни постижения и иновации направи това постижение възможно.

Най-важното от всичко е, че такова постижение не би било възможно без подкрепата на нашите клиенти и ние бихме искали да използваме тази възможност да благодарим на всички Вас за доверието, което ни оказвате.

Нашата основна управленска цел за новата фискална година е да станем по-ефикасни и по-ефективни в подобряването на устойчивостта и доходността на компанията в средата на несигурна глобална икономика и Вашата непрестанна подкрепа би била най- високо оценена.

Продукти от производителя