Нови гейтуей за сигурна дистанционна поддръжка на машини

Gateway pic
15:43 / 15.03.2023

Портфолиото от гейтуей за отдалечена поддръжка на семейство продукти Cloud Client от Phoenix Contact беше разширено с четири версии.

Те предлагат допълнителни интерфейси и резервна функционалност заедно с нови софтуерни функции. Cloud Client свързва вашите машини към mGuard Secure Remote Service сигурно чрез интернет, позволявайки евтина и мащабируема дистанционна поддръжка в целия свят.

Cloud Client 1101T-TX/TX е базовата версия и използва един WAN порт, който е директно свързан към мрежата на оператора в системата. Само с едно щракване можете да конфигурирате дали firewall-a  да забранява всякаква комуникация между оператора и мрежата на машината или да я разрешава.

Cloud Client 2002T-WLAN използва съществуваща WLAN инфраструктура. Ако устройството е свързано към WLAN за гости, е възможно логически да се отдели достъпът за дистанционна поддръжка на производителя на машината и мрежата на оператора.

Версията за клетъчна комуникация Cloud Client 2002-4G EU за европейския пазар отделя достъпа за дистанционна поддръжка физически от мрежата на оператора и също така позволява системата да бъде инсталирана навсякъде.

Версията 2102T-4G EU WLAN завършва разширението на портфолиото. Тя съчетава предимствата на всички интерфейси в едно устройство, за да може да реши каква среда ще използва за създаване на връзка въз основа на местните условия.

Всички версии от серия 2000 също предлагат опция за свързване чрез кабелен WAN порт. Потребителите могат свободно да определят кой uplink да се използва и кой да работи като резервен.

 

Назад