Табла с хигиеннен дизайн

Tablo_News
13:32 / 28.10.2020

Продуктовата гама на таблата за стенен монтаж с хигиенен дизайн на nVent HOFFMAN е разработена за проложение в хранително вкусовата и фармацевтичната индустрии, но също така намира приложение в други области с високи санитарни изисквания. Основната прична да се налага изплзването на продукти с хигиенен дизайн е предотвраяването на натруване на замърсявания.

Новата гама HDW отговаря на строгите изисквания за безпасност в тези индустрии. Продуктите позволяват точно бързо и лесно почистване, дори при високо нялгане и температура на почистващата струя. Гамата включва табла с висока степен на защита от проникване на влага и твърди тела, съчтетано с гладка повърхност, без процепи и неравности в които биха могли да се задържат замърсявания.

Конструкцията на таблата е изработена от листова неръждаема стомана AISI 304L, чиято повъргност е обработена така, че да осугурява самооттичане на водата. Имат налконен на 30о покрив с 30mm козирка, специални заключващи механизми с хигиенен дизайн и скрити панти на вратата.

Коректното уплътнеие се осигурява от сваляема синя силиконова лента, устойчива на агресивни почистващи препарати, която се монтира по целия периметър на ръба на вратата. Налична е и пълна гами специални аксесоари с хигиенен дизайн- кабелни входове, планки за монтаж на стена и нивелиращи крачета. Таблата от гамата HWD са сертифицирани със степен на защита IP 66/69/69K, което позволява почисване със струя с високо налягане и висока температура.

В заключение, таблата от гамата HDW отговаря на високите изисквания за чистота и минимизира риска от задържане на замърсявания. С използването им, благодарение на специалната самооттичаща повърност, се постига значително намаляване на времето за почистване, съчетано с повичена сигурност и защита за монтираното в таблата оборудване, дори при използване на почистваща струя с високо налягане и температура.

Назад