Polylux

Logo Polylux

POLYLUX има повече от 50 години опит в производството на продукти за преобразуване на напрежението, безопасност и качество на електрическата енергия. Благодарение на непрекъснатия растеж и развитие, в момента фирмата е лидер на пазара, като изнася продуктите си в над 100 страни по света.

Компанията си поставя за цел да предложи широка гама от продукти и цялостни решения. Има богат опит в производството на продукти за най-взискателните сектори като възобновяеми енергийни източници, железопътни линии, клинични, военноморски, нефтени и минни дейности и др. 

Основните направления на продуктите са:

  • Пълен набор от трансформатори с ниско напрежение в номинални стойности от 25VA до 1000kVA и от 12V до 12kV. Произвеждат се както трансформатори с общо предназначение, така и за специални приложения.
  • За най-взискателните приложения продуктите се капсулират със смола, за да се предпазят от екстремни температури, корозия, влажност, електрически дъги и др.
  • Иновативната гама от хармонични компенсатори предлага уникално и високоефективно решение на хармоничните проблеми в офис и промишлени съоръжения.
  • Стабилизирани и нестабилизирани захранвания за всички видове приложения с постоянен ток.
  • ECO гама от високоефективни трансформатори за клиентите, които се интересуват от спестяването на електроенергия.

Продукти от производителя