LAPP

Лого LAPP

Lapp Kabel е един от водещите доставчици на кабели, кабелни аксесоари и комуникационна технология в света. През 1957 г. основателят на фирмата Oskar Lapp разработва Ölflex, първият в света индустриално произведен кабел за управление. Днес съществуват кабели за машиностроенето, автомобилната индустрия, за измерване и управление, за електро и инсталационни приложения, системи за автоматична обработка на данни и много други приложения.
  Широката гама продукти на Lapp Кabel включва множество търговски марки, които и днес продължават да налагат стадартите на пазара. В 18 завода из целия свят се произвеждат най-важните пет от тях:


ÖLFLEX – захранващи и кабели за управление
UNITRONIC – кабели за предаване на данни
SKINTOP – електрически входове (щуцери)
HITRONIC – оптически кабели
FLEXIMARK – система за маркиране
  За специалистите и потребителите от всички страни тези търговски марки са безспорен символ на качество, прецизност и надежност.
Продуктите на Lapp Kabel се произвеждат основно в заводите на Lapp Group. Като резултат повече от 40 000 различни стандартни артикула са налични на склад. Специални кабели и аксесоари се разработват и произвеждат отделно при специфични изисквания на клиентите.
  LAPP GROUP включва повече от 50 фирми и 2 600 работници в цял свят, които ежедневно допринасят за развитието на фирмата със своите знания и идеи. По този начин продуктовата гама и услуги се разширяват ежегодно не само с нови кабели и кабелни аксесоари, но и с индустриални съединители, завършени решения в областта на комуникациите, машини за автоматична обработка и съхранение на кабели. Всички продукти на Lapp Kabel се тестват при много стриктни условия в тестовите центрове на фирмата, за да предложат на своите клиенти оптимално качество.

 

Към сайта на производителя

Продукти от производителя

Категория