PC Electric

Logo PCE

PC Electric (PCE) е създадена през 1973 г. и е базирана в Сейнт Мартин, Австрия. Компанията е специализирана в производството на промишлен и Шуко щепсели и контакти,  както и мобилни и стационарни разпределителни табла.

 През последните няколко години, PCE преминава през фаза на бързо развитие и сега е един от водещите производители в света на CEE щепсели и контакти. 80% от продукцията и е за износ.

 Фирмата непрекъснато разширява продуктовата си гама, която сега включва около 22,000 артикула за различни области на приложение на електроинсталацията. В допълнение към стандартните продукти, в рамките на няколко дни, могат да се изготвят също така и специфични за клиента конфигурации, чрез модернизираните съоръжения за впръскване и обработка на метали.

Високото качество (ISO 9001), гъвкавостта и готовността за иновации са сред основните фактори за успех на тяхната клиентски-ориентирана стратегия. Скоростта е от първостепенно значение. В продължение на години, техните клиенти са се възползвали от бърза и навременна доставка, което е станало възможно благодарение на техните ефективни методи на производство и опростена обработка на поръчките. 

Текущите иновации на продукти и процеси правят PC Electric компетентен и професионален бизнес партньор за индустриални щепсели и контакти.