За нас

Дейност

„В И В-Изоматик” е създадена през 1991г., като през 1994г. фирмата се преобразува в дружество с ограничена отговорност. Нашата мисия e бързо, професионално и висококачествено обслужване на клиентите, свързано с продажба на материали за електрообзавеждане и автоматизация, проектиране и монтаж на системи. Основен приоритет на фирмата е непрекъснато подобряване качеството на обслужване, като се стремим да отговаряме на изискванията и очакванията на нашите клиенти. Фирмата предлага цялостни, иновативни решения за автоматизация и електроразпределение с приложение в промишлеността и индустрията. Високото качество, подхода "в услуга на клиента"  и професионализма на специалистите във ВИВ ИЗоматик ООД, наложиха фирмата като надежден и коректен  партньор с присъствие на българския пазар вече 30 години.

През 2007г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001, което е допълнителна гаранция за професионализъм и качество.

В И В-Изоматик ООД извършва търговска и инженерингова дейност.

Като представител за България на водещи фирми като GE Energy Services Industrial Solutions, Phoenix Contact, Lapp Kabel, Klauke Textron Greenlee, Circutor S.A, JEAN MÜLLER, Lovato Electric, PCE Merz, Pizzato Elettrica и др. Ние предлагаме на нашите клиенти цялостна продуктова гама нисковолтова комутационна апаратура, клеми, захранвания, защити от пренапрежения, кабели и аксесоари, инструменти и преносими измервателни прибори. Модерната складова база и разнообразната продуктова наличност позволяват оптимални срокове за доставка, в рамките на 24/48 часа за цялата страна.

Инженеринговата дейност на фирмата обхваща дейности по проектиране, асемблиране и монтаж на контролни и разпределителни ел.табла, изпълнение на строително-монтажни работи по част електрически инсталации Н.Н, контрол на достъп, слаботокови инсталации.

Фирмена култура

Прикачени файлове